Santa Clara 1728 | Lissabon

Jag smälter in i någon slags drömlik dimma när jag får syn på ställen som Santa Clara 1728. Läget är på en av de mest romantiska gatorna i Lissabon och för er som besökt stan vet vad det är för typ av gata jag pratar om. Min upplevelse i Lissabon var fantastisk och det här stället får mig att absolut vilja återvända dit snart. Vilken dröm!

Renoveringen av huset från 1800-talet utfördes med varsam hand för att bevara det gamla och kombinerades med rena ytor och linjer för lugn och välbefinnande. Santa Clara är främst skapat för umgänge med goda vänner.

Foto | Nelson Garrido and Renée Kemps

Badrummet är minst sagt en dröm. Naturligt ljus färgsättning precis som resten av huset, där naturmaterial möts i bästa harmoni. Skulle själv vilja måttbeställa en vask i en vacker stenart. Har förstått att det är vanligare att man gör det nere i de sydligare breddgraderna än här uppe hos oss.....

Nåväl, Santa Clara inspirerar mig verkligen och blev ni nu också sugna på att se fler bilder eller att rent av besöka stället ska ni kika in här!

Fin fredag till er!

/D