Sneak peek | Himla textiles

Hoppas ni haft det bra! Jag behövde några dagars ledigt från min dator så därav min frånvaro. Skönt att ta sig tillåtelse att göra det i bland.

Innan den här otroligt härliga Valborgs-helgen började var jag i full gång med uppstarten av ett stort och spännande jobb för Himla. Textilier när dem är som bäst och dessutom svensktillverkade. Kan berätta att dessa är en dröm att få jobba med då alla produkter är så himla fina och bara i de vackraste nyanser man kan tänka sig.

Här såg vi min favoritgardin Dalsland som gör sig bäst i motljus. Självklart kan jag inte visa er för mycket av resultatet men en lite glimt av vad jag sysslar med där bakom kulisserna är väl alltid lite kul. De färdiga bilderna kommer med min tydliga signatur att lanseras i Augusti.......

Foto | Daniella Witte

När man jobbar med mycket textilier i samma bild tycker jag om att arbeta med kontrasterna. Som glas exempelvis. En av miljöerna kommer just ha det här glasstillebenet som en motpol. Omaka, men ändå så maka.

I morgon är det dags igen, men då blir det bara en halvdags jobb eftersom jag och mina kära blogg-kollegor här på Elle Decoration sluts upp på en avkopplande träff lite norr ut. Vad vi ska hitta på får ni garanterat se i morgon.

Önskar er en fortsatt härlig 1 Maj!

Kram Daniella