Daniella Witte

View Original

Spartansk enkelhet

Inspirationen så här i slutet av Februari känn mest rätt som naken med ett litet tecken här och var på att något snart kommer ske..... Dessa magiska bilder är unikt gjorda av välkända stylisten Hans Blomquist för Olsson & Jensen ´s katalog 2017. Håll till godo!

unspecified

Olsson & Jensen har i alla år konsekvent hållit sig till sin speciella etniska stil i både uttryck och produkt. Deras saker gifter sig alltid med valet av miljö när det kommer till deras bilder. Detta har Hans Blomquist på sitt speciella sätt lyckats tolka förtjusande bra tycker jag.

unspecified-2unspecified-5unspecified-3

Dem gulbrända tonerna kommer vi se mycket av i vår. En färg som är väldigt fin till de lika trendiga kulörerna som grått och korallrött.

unspecified-4

Foto: Pressbilder från Olsson & Jensen | Styling: Hans Blomquist

Enkelheten är ett faktum vilket klär Olsson & Jensen´s design väldigt väl. Wabi Sabi  när den är som bäst. Jag känner själv en dragning till att inreda mitt hem i den där spartanska enkelheten, endast fylld av saker som jag tycker väldigt mycket om. Är dock mer en glad maximalist än en minimalist så ta mig inte helt på orden där.

Ha nu en fin måndag!

/D