Daniella Witte

View Original

Status | Containerhus-bygge

Lovade er en uppdatering så jag tog mig ner till vårt container-bygge för att checka status. Jag har själv knappt hunnit vara där senaste tiden så det var även hög tid för mig att se vad som hänt. Och det visade sig en hel del framsteg i byggprocessen. Husen hade bland annat fått ett tak framför fasaden som senare ska resultera i en överbyggd uteplats med trädäck.

Containerhus_bygge_februari_Daniella Witte1 Containerhus_kok_bygge_februari_Daniella Witte

Dem små men funktionella köken var monterade och som ni kan se på täcksidan till höger så har den samma kulör som väggarna. Till alla kök köpte vi Ikeas enkla vita front som vi sedan lämnade in för lackering. Varje hus har varsin kulör. Dem heter "Vallmofrö", "Muskotnöt" och "Green Leaf" från Jotun Lady.

1 Containerhus_solskugga_bygge_februari_Daniella Witte

Hej hej i vintersolen!

Golvet är också lagt men det syns inte i bild. Det blev en vit-pigmenterad askparkett.

Alla eluttag ska också målas i samma färg som väggen.

2 Containerhus_bygge_februari_Daniella Witte

Foto | Daniella Witte

Ja, det var verkligen några snabba. Det är lite svårt att fånga allt på bild men jag tänker att det ändå blir roligast att få se riktiga snygg-bilder när det väl står möblerat och klart.

Den nedersta bilden visar förresten vägen som går upp till våra fina grannar Per & Christine. Om ni funderar på att semestra i Skåne till sommaren kan jag rekommendera deras B&B som är igång under hela sommarsäsongen.

Ha nu en fin fredag!

Kram D