This week | Behind the scenes

Hej från studion kära ni! Den här veckan har jag jobbat för ytterligare ett svenskt textilföretag med namnet Chhatwal & Jonsson . Företaget var intresserade nya bilder i en uppdaterad look och uttryck. Jag älskar den typen av uppdrag och de verkar just nu bara bli fler och fler. Som jag säkert nämnt innan så handlar ett uppdrag för mig mycket om att lägga ner min själ i ett konstnärligt skapande mer än att "bara leverera" snygga bilder.  Jag blir liksom inte nöjd med slutresultatet annars. Den här veckan har jag varit som i en bubbla med produkterna och varumärket för att lyfta dem på bästa sätt till något riktigt bra, och säljande såklart. Jag jobbar fint själv och i högtalaren spelar en speciellt skön musik som får mitt kreativa flow att vara på topp.

Jag håller till i en ny studiolokal som vi har här på gården. Älskar ljuset och rymden här. I nästa nummer (Oktober) av Elle Decoration har jag gjort ett inspirationsjobb, med fokus på spa och badrum, som också är uppbyggd i samma lokal. Missa inte när det dyker upp!

Foto | Daniella Witte

Vacker färgkombination med midnattsblå och djupröd!  Detaljerna är från en av bilderna jag skapade under veckan och i vanlig ordning hittar jag mycket av min rekvisita ute i naturen och på seconhand-marknaden men tillverkar också egna möbler. Allt för att ge något extra till bilden samtidigt som jag inte vill ta för mycket fokus från den gällande produkten........

Nej, nu vänner är det hög tid att fortsätta med de sista bilderna som ska vara klara i dag.

Ha en fin fredag! Kram D