Vår köksrenovering

Här kommer min första Sneak peek för vad som försegår i vårt kök. Vad håller vi på med egentligen? Köket som fanns där innan var det väl inget fel på, och "slit och släng" har jag väl aldrig uppmanat någon till att hålla på med. -Nej, verkligen inte! Sanningen är att vi flyttat ut vårt gamla kök för att det ska få en ny plats i vårt stall när det ska byggas om till en kreativ studio. I samband med att det beslutet togs kontaktade jag min fina vän Mija Kinning för att fråga henne om hon var intresserad av att rita ett nytt kök till oss. Mija är en av sveriges bästa på just köksplanering och för oss kändes det bara tryggt och skönt att ta in henne som en tredje part i projektet. Jag är i dag så otroligt glad för att hon antog sig uppdraget. För även om man jobbar som inredare eller inte har jag som privatperson känt att hennes hjälp och kunnighet gjort detta projekt mycket följsammare och roligare för både mig och Fredrik. Inspirerande!!

I samband med att jag gjort jobb för Ballingslöv hade de nämligen visat intresse av att vilja se ett av deras kök hos oss för en av deras kommande katalogplåtningar...... Alla inblandade nappade på idén och på den vägen valde vi att köpa köket från Ballingslöv.

Ljusa färger ton-i-ton med värmande material som accent. Väggarna målar vi med en färg speciellt framtagen för kök från Nordsjö som heter Easy Clean.

Foto | Daniella Witte

Det fina med att renovera kök vid den här tiden på året att man fortfarande både kan laga maten och äta den utomhus. Dessutom finns det godsaker att plocka ute i trädgården som kan stilla hungern när klockan drar ut på tiden med köksmonteringen.

Nu är vi på god väg men det dröjer nog ännu ett tag innan jag kan visa upp något färdigt resultat.

/Daniella