Vårblommor piggar upp

Det blev ingen gala och möblemässa för mig. Jag blev sjuk och har fått glädjas åt inspiration och vinnare via sociala medier istället. Inte så dumt det heller även om jag skålart hoppas på att snabbt bli kry igen. Ett speciellt stort grattis till Johanna (Årets inredningsbloggare) och Victoria (Årets inspiratör) denna kväll.

Jag piggar samtidigt upp mig med några av årstidens tecken på vår. Snart är vi där!!

Vem kan motstå ett fång pärlhyacinter så här års. Jag blir faktiskt lite knäsvag när jag ser den här bilden, tagen ute på Löddeköpinge plantskola en kall Januari-dag. Magi!

Blommor gör sig alltid väldigt bra mot en grå bakrund. 

Foto | Daniella Witte

Magnolian för sin knubbigt skira skönhet och romantiska tecken på vår. Finns hos de flesta blomsterbutiker just nu.Och Kungsliljan för att den ensam, helt plötsligt tittar upp elegant där man minst anar det. Så vacker!

Ja, blommor piggar minsann alltid upp, eller vad säger ni?

I morgon får jag äntligen berätta om ett super-spännande inredningsprojekt som jag arbetar med så missa inte att kika in då.

Kram Daniella