Daniella Witte

View Original

Vårkänslorna hos Kristin

Ja, det var sannerligen en härlig vårdag med blogg-kollegorna! Solen sken och direkt efter att vi checkat ut från Varbergs stadshotell promenerade vi hem till Kristin. På vägen passade vi på att köpa med oss ett flak med praktfulla tomatplantor av olika arter. Vi tänkte att de skulle passa perfekt i hennes växthus......

Utanför entrén till hennes fina hus blev vi välkomnade av nästan hela familjen Lagerqvist. Äntligen fick jag träffa lille Boris som visade sig vara lika underbar som han är på bild. Så bedårande fin!

Vi började med att alla fotograferade hej vilt för att ha det avklarat innan lunchen. Fina Helena hade på sig ett par snygga blommiga byxor som matchade Kristins inredning perfekt.

Överallt kändes allt så frodigt och levande. Tänkte när jag gick runt i rummen att de gröna fingrar som Kristin har hade jag inte tackat nej till.  Alla gröna växter kring henne verkar bara växa och bli så där praktfulla som man bara drömmer om.

Vackra detaljer vart man än tittade!

Hennes välkända tavelväggar är verkligen lika karaktärsfulla som de ser ut och sätter mycket fin personlighet till inredningen.

Foto | Daniella Witte

Dagen fortsatte ute i trädgården och det ljuvliga växthuset. Kristin bjöd på en supergod vårsallad med en oförskämt smarrig rabarberpaj till efterrätt. Vi pratade och pratade, klockan gick så fort som den brukar när man har det trevligt och helt plötsligt upptäckte vi att det var väldigt hög tid för alla att bege sig till tåget hem......

Ja, dagar som dessa lever man på länge!

Kika gärna in här och här för mer inspiration från våra 24 timmar i Varberg.

Kram D