Veckans höjdare

Veckan som präglat hela sveriges design och inredningsvärld är nu gången. Jag personligen är inte bra på att ta in massorna av intryck under kort tid så mässor är för mig inget bra. Jag blir faktiskt bara trött. Därför har jag valt att inte lyfta den så mycket i min "veckans höjdare".  Så låt oss njuta av några andra härligheter som gjort avtryck den gångna veckan.  

Skärmavbild 2017-02-11 kl. 11.23.48

Snyggast monter! Under min dag på mässan så var det förutom Lotta Agaton´s fina trendutställning Adea Collection´s monter som tilltalade mig mest. Väldigt varm med en stor dos känsla av hemtrevnad.

MOKKASIN-inspo-3-1MOKKASIN-inspo-1-5

Blommigt Stilleben! Jag kikade in i Sofia Jansson´s drömvärld Mokkasin och hittade detta vackra vinterstilleben med dessa sagolikt ståtliga Vallmo. Vilken skön energi bilderna gav mig!!

Linnea_frontbanner@1x-640x857

Middagsfint! Tjusiga bestick I design av Jens Fager för Hackman. Tidlösa och troligtvis en fin livslång investering om man står inför ett ny-inköp till bestickslådan.

251808ac58188ddd60d8d0ba0ced2699c3ae2bb6a3351181bcf058d9f0426e5f

Stylist love! Fantastiskt begåvadeTina Hellberg gör alltid fina inspirationer men den här veckan blev blev jag speciellt inspirerad  av två jobb av henne som dök upp i mitt flöde. Det första var otroligt vackra bilder för Bolon´s nya mattor. Det andra i senaste utgåvan av Elle Decoration. Se alla bilder i hennes portfolio!

IKEA_STOCKHOLM_2017_soffa_soffbord_bricka_PH141805 IKEA_STOCKHOLM_2017_soffbord_PH141800-900x1350

Nyhetssläpp! Den 7:e April släpps den nya kollektionen Ikea Stockholm. Massor av fint vad jag kunde se.

h3rgyv0vvucnjdvwvpri

Prisad design! Den här lampan blev min favorit under prisutdelningen i Elle Decoration Award´s. Monika Mulder´s Mobil. Så fin!

BIB-porridge-12

Hälsa! Varmt, mättande och nyttigt känns som en bra kombo att stoppa i sig i vintertider som dessa. Jag provade den här urgoda bovetegröten med chia och quinoa. Skapad av duktiga Babes in Boyland!

 

Kram Daniella