Veckans höjdare

Jag hoppas ni alla haft en bra vecka. Sportlovs-tiderna är över för det här året och vi alla kan nog vara överens om att våren nu är mer än efterlängtad. Härligt att ha det bästa framför sig, eller hur? Själv har jag den här veckan tampats med jetlag samtidigt som jag har jobbat i en stor och superkul badrums-plåtning för Ballingslöv. Kunde rent jobbmässigt faktiskt inte fått en bättre start efter semestern. Känns kul!

Det känns lika roligt att den här veckan vara tillbaka med min "Veckans höjdare" . Varsågoda!

Granit_miniväxthus_Daniella Witte

Våren gror!! Det gör den verkligen och det här fina minidrivhuset sprang jag på i Granit´s Lunda-butik då jag var i lån-av-rekvisita-ärende. Färdigt att plantera i och perfekt för exempel förodling av tomat och kryddväxter.

SFDD7F648BAFCF44CE5B051CAF92FB21B6A_2000xSFD94AF7FE34C594D6FB489B20D9229A37C_2000x

Spirande hem! Det var ett fint hem med en skön känsla och styling som jag halkade in på via Maria. Fina kombinationer i en palett av softa, nedtonade kulörer. Väldigt fint och dessutom till salu via Fantastic Frank där också bilderna kommer ifrån!

HL_H01HA001_C05_0

Barfotadrömmar! Jag är den som älskar att vara barfota och går därför utan strumpor långt in i Oktober månad. Gillar inte alls när dem tvingas pga vinterkylan. Av den anledningen är jag överlycklig att strumpsäsongen snart är över och kikar därför redan runt på tå-lösa skor. Dessa från Helmut Lang hade jag gärna strosat runt med en ljummen dag framöver.

HI5A7901

Veckans bukett! Helt klart vackrast var den som duon Food Stories visade upp i sitt alltid magiska instagramflöde.

Varvas_Mette D_stilleben

Vårvasen! Finste vasen att dekorera bordet med skulle för mig vara den här nyheten av Mette Duedahl hos Stilleben.dk. Ljuvlig!

59d01836c5c009a8a823e0b02e8d3c5c

Färginspiration! En stylist som alltid inspirerar med sköna färger i sina stilleben är Hans Blomquist. Jag bläddrade i hans senaste bok  In the mood of colour och jag blev så himla inspirerad till att ta fram roller och penslar här hemma. Bilden är tagen av Debi Treloar.

vaxthus-presenning

Växthusdrömmar! Avslutar som jag började den här veckan med ett växthus men här då i ett större format och inte ens i ett färdigt utförande.

Det är nämligen bästa Victoria Skoglund, ägarinna av Zetas som bygger växthus i hennes drömlika trädgård och jag följer bygget med spänning.

Med det tackar jag för den här veckan!

/D