Veckans höjdare

Just nu är våren lika välkommen som min energi. Herregud, så trött jag varit senaste tiden. Ni vet en sådan där trötthet som liksom bara tar över och då man behöver anstränga sig varje minut för att verka lite piggare än vad man verkligen känner sig. Ingen aning vad den berott på men i skrivandets stund känns det ändå lite piggare däruppe. Gott tecken! Veckan har annars varit super med härliga samarbeten och firanden. Min käraste mormor gick och blev 80 år. Pigg och kry som hon är, firade vi med att överraska henne med Spahotell nere på Österlen. Så himla mysigt och uppskattat.

Jag har även hunnit snappat upp lite annat som hänt i vår delvis inspirerande värld. Här kommer veckans höjdare!!

Massiv dekoration! Den första höjdaren är faktiskt från mitt eget hem. Sedan jag såg den massiva träskulpturen av ett huvud för första gången visste att jag någon gång skulle investera i ett sådant. Det gjorde jag och nu står det ståtligt på vårt ärvda skåp och sprider personlighet. Huvudet är designat av en alltid lika energigivande Jimmy Schönning för sitt eget märke Jimsch.

Sommaruhus! "Om vi någon gång ska bygga ett sommarhus ska det ligga på en höjd med utsikt och med en naturtomt som sköter sig själv". Ja, så låter det när jag förklarar min dröm för nära och kära. Det här sommarhuset stämmer in på alla mina kriterier förutom  på en punkt. Priset!

-Nåväl, det är i alla fall just nu till salu här och så grymt fint i sitt arkitektritade 70-talssnitt. In Love!

Semesterstolen! På tal om sommar så har jag sneglat på den här fina däckstolen från Skagerack som jag tror hade sett som en perfekt detalj ute på vår terrass.Den heter Between Lines deck chair och jag ser mig själv sitta i den en ljummen kväll med en svalkande pilsner medan Fredrik med glädje grillade till dagens måltid ;)

Outfit! Den här looken fastnade jag extra mycket för hos The fashion medley . Så himla skön och utstrålar i allra största grad "när vinter går över till vår" - känslan. Klockren!

Snyggaste portala ljudet! Nog allt en klassiker vid det här laget, eller vad säger ni?  B&O ´s nya Beolit 17  är uppgraderad, men för den sakens skull inte ändrat sitt numera klassiska utseende. Upp till hela 24 timmar varar batteriet vilket ger en frihet till musikupplevelser vart man än befinner sig. Nice!

Sovrumsdrömmen! Det här sovrummet skulle väl vem som helst trivas i och vilken ljuvlig entré med den vackert avskavda pardörren. Lägenheten som sovrummet tillhör var till salu men såldes tydligen innan visning. Inget ovanligt i dessa tider. Bilderna på hela interiören hittar du hos duktiga stylisten Evalotta Sundling.

Belysning! Och slutligen med all säkerhet veckans mest ombloggade. Buster & Punch´s bordslampa Stoned har lyst upp bloggar både här och där med all rätt. Tjusigt cool och känns för mig ny i sitt enkla uttryck. Du hittar den här!

 

/Daniella