VECKANS HÖJDARE

Känns en gnutta olustigt att skriva just "Veckans höjdare" i dag..... Jag lyfter här några inspirerande "spots" från veckan som känns som en inspiration för min, och förhoppningsvis också för just din inredning just nu. Glad påsk!

Ett ljus för livet! Tycker väldigt mycket om lampan Theia lamp av Marset. Design Mathias Hahn.

På väggen! Just nu inspireras jag mycket av vad man kan skapa själv till väggarna. Jag står själv inför ett jobb som kommer kräva en del eget måleri som rekvisita för just väggarna. I det här sovrummet har inrett med supersnygg grafisk fotokonst som jag fastnade för. Nyskapandet är i topp just nu!

Magic home!  Ett hem som fick mig att gå lite mer på djupet, var det här. Mörk mystik skapar alltid något extra för min visuella upplevelse.

Påskens lunch! Bästa lunchtipset för påskledigheten. En näringsrik sopplunch för alla magar som dessutom bara innehåller färska råvaror. Se tipset här!

Göteborg inspirerar! En lägenhet som snart kommer till salu snart via Bjurfors. Direkt från stylist Emma Fisher`s Instagram. Snyggt!

Milano inspo! Det blev inget Milano för mig i år. Jag har dock inspirerats med råge via alla som varit där och deras Instagramflöde. Här är en inspiration av Annaleena.interiors från Apparutus studios. Fina färger i grafiska linjer som föll mig i smaken.

Påskdukning! Den vackraste och mest inbjudande påsk-kdukingnen har duktiga Åsa Myrberg gjort i ett jobb för Cervera. Detta är inte den enda, så kika gärna in där mer duknings-inspiration finnes!

Vill med detta skicka er en extra varm kram denna söndag!

/D