Veckans höjdare

Min vecka har fyllts av kreativa processer inför nya jobbuppdrag. Jag har surfat runt en del för inspiration men också tagit så många tillfällen jag har kunnat till att vara ute i naturen där jag får min allra största kraft. Tränar ju också inför det här loppet så det har varit skönt att kunna kombinera hälsa och jobb på bästa sätt. Har också under den gångna veckan samlat på mig några godingar som jag gärna vill dela med mig av. Här har ni mina "Veckans höjdare" !!

Badrumsnyhet! Veckan startade med att Ballingslöv hade release för sin nya och väldigt prisvärda badrumsserie Simple med bilder som jag designat och stylat. Ett roligt jobb som jag gjorde tillsammans med begåvade fotografen Kimme Persson. Läs mer om detta här och här!

Inspirerande hem! Förutom det här hemmet stannade jag upp en extra stund för att insupa lite härlig heminredningskänsla genom detta hem. Gillade speciellt den snygga soffan i kombination men materialvalen som stack ut i en skön enkelhet. Foto: Sharyn Cairns

Sommarlängtan! Blev helt till mig där jag såg HM home´s underbara bilder från deras senaste inspiration för sommaren 2017. Tror att en saknad av värme gjorde att jag nästan överreagerade i mina känslor. Ville bara hoppa in i bilderna och stanna där för ett bra tag. -Ja, ni förstår säkert känslan. Se mer av HM Home´s sommarkollektion här!

Städ-snyggt! Precis som Pella skriver så är ett nystädat hem verkligen det enklaste inredningstipset man kan ge och varför inte pigga upp sysslan med dem snyggaste städtillbehören när man kan. Det har Pella gjort och tipsar om Pure effect som verkligen är ett fint exempel på hur förpackningarna till bra rengöringsmedel ska se ut. Foto: Pella Hedeby

Vida ben! älskar ju vida ben och vill ha fler av dem i vår och sommar. Hittade två par riktigt snygga och båda hos Filippa K. Najs!

Värmande nyanser! Jag är mycket inne på de där sköna värmande tonerna som fungerar som den perfekta kontrasten i våra grå/vita heminredningar. Gillar speciellt Fritz Hansen´s nya keramik i design av Cecilie Manz . Lika mycket föll jag spontat för den fint ljusa terakotta-krukan från Plantagen, som för övrigt bara måste få en plats på uteplatsen i år.

Med det önskar jag er en fortsatt fin söndagskväll!

/Daniella