Veckans höjdare

Tjolahopp, galopp så var det söndag igen! I dag skulle vi på korvgrillning vid sjön med goda vänner och blev i stället överraskade av ett sagolikt bröllop.......... Wow säger jag bara!!  Det satte verkligen den stora pricken över i:et på veckan som i övrigt faktiskt varit helt fantastisk på alla sätt och vis. Här kommer några andra utvalda höjdare:

20-årsfest! Granit fyller 20 och firar det med en doft men också med en bok som de valt att döpa till Vardagskonst. En bok fylld av hem som varit till stor betydelse genom åren. Det opretentiösa men charmiga köket är ett utdrag ur boken och tillhör en av Granits grundare.

Badrumsnytt! Hos den här duon fick jag i tjusiga bilder syn på fin-fina badrumsnyheter från Menu.  Firman som alltid levererar stilsäkra produkter!

Stengolv ute! Så himla fint med Ölandssten tycker jag. Har en liten uteplats som gärna hade fått ett golv som detta.

Sommardekoration! Flaskor eller vaser upphängda i fina naturband kan fungera hur fint som helst som en dekoration ovanför det dukade sommarbordet eller varför inte i en hörna i uterummet som behöver livas upp. Oavsett ett superfint och enkelt dekorations-tips för sommarens rum och festligheter. Av Anna Lenskog Belfrage för Ikea Livet hemma.

Bikinitider! Första doppet togs med glädje i veckan. Dock hade jag gärna gjort det i en bikini som den här. Man hittar den hos Ganni!

Parasollos!  På tal om sol och bad så har jag kommit på mig själv att jag vid den här tiden varje år letar som en tok efter något nytt i parasoll-väg. Ni vet, något som känns kul och snyggt på samma gång. Tycker utbudet på den svenska marknaden är på tok för tråkig och finner aldrig någon som jag går i gång på. De här fick mig däremot på fall när jag kikade in här, men de finns givetvis med allra största sannolikhet på en helt annan sida jordklotet.

Nyproducerat! Lighthouse med de där extra tilltänkta detaljerna som fick en att titta en gång extra tyckte jag den här lägenheten hade. Fint stylad av Marie Ramse och fotograferad av Sara Medina Lind för JM Hitta hem.

/D