1 MAJ

I dag vill jag hälsa våren varmt välkommen. Med betoning på varmt så startade vi vår-firandet i går med Valborg hemma hos oss. Ett traditionellt firande med våra fantastiskt fina vänner och grannar. Det blev en magisk kväll, full av värme och kärlek. image

Trots att vi var sent i säng natten innan, for vi snabbt upp och ut på förmiddagen för att möta våren och 1 Maj. Jag kan inte riktigt minnas en härligare 1 Maj, rent vädermässigt. Och med fint väder blir ju allting också så mycket mer inspirerande och glädjefyllt.

Fokus blev såklart på vår utemiljö. Terrassen, poolen och allt vad det innebär.

1 Maj1 Maj_terrrassstäd

Ja, jag  kom i städar, och planterings-tagen. Krukor,  jord och medelhavs-växter om vartannat. Sen åkte högtryckstvätten fram för den årliga terrass-städningen. Nu är där sååå fint må ni tro, det är bara lite vit och uppfräschande putsfärg som fattas.

1 Maj_körsbärsblom

Som jag lovade innan i veckan skulle våra körsbärsträd stå i vit blom den här helgen och tack vare dagens SOL, kunde jag med gott samvete stå för mitt löfte ;)

1 Maj_vila i solstol1 Maj_poolen

Vi hade bestämt att 1 Maj skulle bli vår Pool-öppningsdag.

Så blev det tack vare en fantastisk hjälp, av min käraste svärfar och bästa gubbarna. Nu fylls den med friskt vatten + att den blir städad grundligt av dammsugaren Roger. -Ja, vi döpte den till det efter en speciellt grymt duktig poolmurare. Har haft mycket kul åt det....

1 Maj_rapsen

Foto | Daniella Witte

Sist men inte minst så har den första rapsen blommat ut i dag. Rapsfältet i år är beläget rakt framför vårt hus och balkong. Det kommer bli en härlig vy att speja ut mot den närmsta tiden.

Är nu såå trött, men så otroligt nöjd över denna fantastiska 1 Maj 2016!!

/D