Playing with shapes


Just nu håller jag på att skapa en uppdaterad känsla i vårt så kallade "musikrum". Ett mellanrum där det allt kretsar kring avkoppling umgänge och musik. 

3 Piedistaler_float_Daniella Witte.jpg

Är inte klar här inne så därför vill jag i dag bara visa hur jag tar fram inredningen genom att leka med former på ett fint sätt. Olika storlekar på speglar i runda former smyckar väggen och för att skapa kontrast ställde jag dit de nya, urfina piedestalerna Float från MK design studio.

1 Piedistaler_float_Daniella Witte.jpg
4 Piedistaler_float_Daniella Witte.jpg

Runt och kantigt i mjuka nyanser, med ett fåtal hårda kontraster, skapar ett fokus på formen och strukturen mer än själva objektet. Allt tillsammans ska bli en balanserad helhetsupplevelse som bara känns harmonisk att befinna sig i.

2 Piedistaler_float_Daniella Witte.jpg

Gillar speciellt piedestalerna då de är gediget tillverkade i Småland och att möjligheten till att välja valfri nyans finns. Namnet ”Float” kommer av att de har en distans mellan nederkant och golv. Här kommer jag placera ting som känns härliga för årstiden. 

Fåtöljerna (Ikea Stockholm) här inne har också fått ett lyft med nya klädslar som jag låtit en möbeltapetserare sy upp av det här tyget från Bemz. Är supernöjd med resultatet. 

Fortsättning följer!

/D