VACATION TIME

Underbara sommar, ute som inne. Jag har njutit lite extra mycket av mitt hem denna helg innan vi snart drar på lite semester.

Daniella Witte Vardagsrum_detalj_sommar_LU.jpg

Vardagsrummet används absolut mycket mindre nu under sommar-månaderna men när solen går i moln och regent gör ett tillfälligt besök så uppskattar man detta rum extra mycket. Soffan är min favoritplats för en powernap. Det har varit många sådana den här våren. 

Daniella Witte Vardagsrum_sommar_LU.jpg
Daniella Witte Vardagsrum_detalj_fåtöljer_sommar.jpg

På borden som jag ställt ihop som satsbord har jag samlat mina favoritsaker i natursköna nyanser. Schersminen har snart sett sina sista blommande dagar men jag låter den står kvar. Tycker det är vackert med de fallande bladen.

Nu ska jag fortsatta packa. Ha en fin kväll! 

/D