​”När två blir som tre” finns det ett uttryck som heter....

IMG_8315.JPEG

Midsommar närmar dig och jag kan se tillbaka på en tuff och energilös vår men som trots allt ändå bar mig framåt på ngt konstigt vis. Det goda som kommit ur min situation är främst reflektionen att ensam INTE är lika med stark.  ”När två blir som tre” finns det ett uttryck som heter.

IMG_8316.JPEG
IMG_8317.JPEG

Vid midsommarbordet kan jag i år med glädje skåla för en lång och avkopplande semester med familjen men också att jag i Augusti utökar mitt företag med att anställa duktiga inredaren och stylisten Lotta Hogrell. Lotta har många år av proffesionell erfarenhet och vi jobbade faktiskt under 10 år tillsammans på Ikea. Det fina med det är att vi redan vet hur bra vi fungerar ihop vilket känns väldigt tryggt.

Anställningen av Lotta innebär att jag kommer kunna förädla Daniella Witte AB med att utöka antalet styling & foto-uppdrag, men också bredda inriktningen på det vi tar in. Inredningslösningar för exempelsvis nybyggnationer och privata bostäder gläds vi därmed framöver att kunna tacka JA till.

Jag är så lycklig för detta och ser fram emot hösten som aldrig förr.

Glad midsommar till er!

 

/Daniella