Hållbar inredning i sekelskiftesvillan!!

Allt ont har något gott med sig. Min nya dator har kraschat för andra gången på två veckor vilket har gjort mig lite smått tokig.  MEN, det har bara varit att gilla läget och vara så snäll att damma av den gamla computern. Det positiva var att jag i den precis hittade det här vackra hemmet. Plåtat av mig för fyra år sedan till magasin, hemma hos begåvade bloggaren Rebecca Pecci. Hela familjen har sedan mitt besök i sekelskiftesvillan flyttat till ett annat fint hus, men jag vill ändå visa er ett litet urval av de bilder jag tog när jag var där.

1 DW_sekelskifteshus2 DW_sekelskifteshus

Jag kommer ihåg att jag direkt blev förälskad i deras hus.  Stilen föll mig i smaken med de mörka trägolven och den balanserade mixen av gammalt och nytt. Rebecca är duktig på det där.

4 DW_sekelskifteshus3 DW_sekelskifteshus5 DW_sekelskifteshus 7 DW_sekelskifteshus

Lägg märke till alla olika och så fina gamla takkronor som pryder innertaken. Vilken härlig karaktär dom ger!

6 DW_sekelskifteshusDWSN_102_29Foto | Daniella Witte

-Vem drömmer inte om en sådan walk in closet!

Huset var stort med generös takhöjd. Alla väggar gick i behagliga toner och den genomgående, dova rosa nyansen gjorde allt så fridfullt och lugnt.

Det här var absolut ett hus jag hade trivts i själv och trots att bilderna har några år på nacken känns det fortfarande hållbart och härligt. Ett bevis på att en personlig stil håller på sikt. Eller vad säger ni?

Glöm inte att kika in hos Rebecca´s  för att inspireras av hennes och blogg nuvarande hem!!

Kram D