Ambassadör för Linum

För ett litet tag sedan fick jag förfrågan om att bli ambassadör för Linum. -Ja, ni vet det Svenska textildesign-företaget som på senare tid verkligen dragit blickarna åt sig. Snygg design i inspirerande bilder, som enligt mig har förmedlat trender och hållbarhet på samma gång. Daniella Witte_linum_kudde

Foto | Daniella Witte

Jag tackade ja till förfrågan eftersom Linum, rent stilmässigt alltid har tilltalat mig väldigt mycket. Dessutom står de för bra värdegrunder som jag stöttar.

Som ambassadör kommer jag visa er hur en del av Linum`s produkter flyttar in och får en fin plats i mitt hem. Jag skulle aldrig tvinga in någonting. De kommer vara noga utvalda av mig själv. Alltså inget överflöd, utan snarare några inspirerande guldkorn här och där.

I soffan ser ni kuddarna Lang och Gable kuddfodral från höstkollektionen. Underbara i både färg och kvalitet och passar helt perfekt i vår grå soffa nere i vardagsrummet. De sätter den där dämpade blåtonen med en gnutta brända nyanser som gifter sig så fint ihop med min läderstol.

/D