”Att se det lilla vackra i det stora hela”

Dagarna här är fyllda av aktiviteter,sol, bad, god mat o dryck men framförallt också massor av kvalitetstid med våra underbara barn. Vi bor på ett supertrevligt hotell som heter Kantary beach villas & suits som är fint belägetvi stranden White sands beach norr om Khao Lak. Stranden är magisk och bjuder dagligen in till långa promenader, lek och avkoppling. Här ser ni Felix komma springandes i full fart. Härligt!

Vår Julius är en funderare och har alltid varit intresserad av att veta det mesta om det mesta. I går undrade han mycket om Tsunamin 2004 och hur den hade gått till vilket väckte mycket tankar och känslor.

En bok i eftermiddagssolen skingrade hans funderingar men dessa kommer vi med all säkerhet fortsätta bearbeta i dag. Så viktigt!

Foto | Daniella Witte

”Att se det lilla vackra i det stora” är en reflektion som kommit till mig och som jag kommer ta med mig hem som en fin och enkel vägledning i vardagen. Att inte känna att man måste prestera storartat för att vara nöjd med sig själv och dagen, utan att faktiskt i stället kunna se det stora värdet i att exempelvis ha fått en extra liten stund med sina barn och man, eller en härlig morgonpromenad tillsammans med en god vän och känna sig supernöjd med det.

Det låter simpelt men för mig är det en utmaning då jag ofta sätter höga krav på mig själv vilket inte alltid är så sunt.

Det är just sådana här reflektioner som jag är så tacksam och glad över att känna när jag är på semester. Härligt!

/Daniella