Det fina med vintage!

DW_detfinamedvintage_2 (1 av 1)DW_detfinamedvintage_3 (1 av 1) Det är ingen slump att vi gång på gång förälskar oss i gamla ting och att man som inredningsnörd lägger en hel del tid på att vara sakletare. Vintage är för mig mycket att hitta något med karaktär som passar in i färg och form i blandning med nyproducerat, men också för att få något nytt och spännande för ögat att titta på. Många gånger kan faktiskt en enda udda vintage-pryl göra en hel bild.

DW_detfinamedvintage_4 (1 av 1)Foto & Styling | Daniella Witte

Jag tror att det har med att göra att det finns en historia och skäl man inte kan ta på bakom varje gammal sak som vi är väldigt nyfikna på. I alla fall är det så för mig.

I dagens bilder har jag endast använt mig av gamla saker som jag gillar, och så lovade jag er att visa något av mina loppisfynd jag gjorde på marknaden i Berlin i söndags.

Mmm, det blev bl.a en batteri-driven lampa i industristil där formen tilltalade mig jätte mycket samtidigt som jag blev nyfiken på om man kanske kunde få mackapären att funka, vi får väl se..... :) Jag köpte också gamla fotografier tagna i Berlin under 70-talet av Gerd Danigel. Bilden ni ser är en vy över takåsarna med uppstickande svarta antenner. I bakgrunden ser man det berömda TV-tornet diffust synligt i soldiset.

 

Ha en fortsatt skön dag i värmen!

/Daniella