Ekologisk blogg-lunch delux

Varje fredag borde man unna sig en lunch som den jag var på i dag. Fyra grymma mat och inredningsbloggare och en fantastik PR-kreatör kring ett bord, i det vårsoliga Malmö. Behöver jag säga mer?  Lunchstället FYN var dessutom en smakfylld upplevelse i sig. Snygg inredning med en meny som var vegetarisk & ekologisk rakt igenom. I like!! Fyn_Fredagslunch_bar 2Fyn_Fredagslunch_Eva Solo karaff

Ulrika berättade om sina spännande projekt, och på bordet stod dessa snygga vatten-karaffer med ett fiffigt spett i där man trär på sina önskade smaksättare. Smart produkt!

Fyn_Fredagslunch_bloggänget

Vi pratade trevligheter, om ditt och datt. Blogg-erfarenheter, fotojobb, bokprojekt och Tv-program. Vi är inom samma bransch men ändå inte. Alla har sin nisch och det är nog det som gör att jag alltid inspireras och får så mycket utbyte av att träffa kreatörer som dessa. Oavsett om det gäller mat, mode eller inredning. Allt går på något sätt i slutänden ändå hand i hand.

Fyn_Fredagslunch_tallrikar

Det går väl inte här att ta miste på hur god maten var..... Den toppade jag sedan med en smarrig bit morotskaka. Ja, för det är ju ändå Fredag ;)

 

Foto | Daniella Witte