En glimt från designmässan i Milano

Herregud så inspirerande!!  Fritz Hansen spände upp ridåerna i en fantastik våning mitt i Milano. Och precis som vid alla andra tillfällen när Milano-mässan varit (vilket är varje år vid den här tiden på året) önskade jag att jag varit där och sett det live…... Fritz_hansen_milano_kok Fritzhansen_milano_kok_2Stol i tidlös design gör sig vacker i det varma och trend-glansiga köket.

Fritzhansen_milano_salongVem drömmer inte om en vägg i stålkonstruktion och glas. Här blir inslaget det en klockren kontrast mellan gammalt och nytt.

Fritzhansen_milano_bokhyllaDen perfekt stylade bokhyllan får mig att vilja springa till Erikshjälpen och köpa böcker och då endast efter min färgskala :)

Fritzhansen_milano_stolarOch sist men inte minst, Fritz Hansens´s formspråk när den är som bäst. Mina favoriter. Droppen och Grand Prix av Arne Jocobsen . Lovely Eye Catcher!! Se fler bilder från den beundransvärda lägenheten här.

I dagarna som kommer tror jag garanterat att Susann med gröna, sköna bloggen Purple Area kommer att bjuda på ännu mer inspiration från den Italienska designveckan som varit. Missa inte!!

 

/ Daniella

 

Ps. Nästa vår mina vänner , är det jag,  Maria och förhoppningsvis några skåningar  till som åker till Milano, det är en sak som är säker!! :) Ds.