Ett nytt rum har öppnat sig!

Ovanvåning (1 av 1) Ovanvåning (2 av 1)

 

Foto: Daniella Witte

Trots att det fortfarande ligger ett tunt lager byggdamm kvar på golvet kan jag inte låta bli att ta ett par bilder för att visa er vad som i helgen öppnades upp för oss här hemma. Vi har varit utan vår ovanvåning i flera veckor eftersom den har genomgått/genomgår en omfattade renovering. Allt har rivits och byggts upp igen och den största förändringen som visuellt syns mot innan är att vi höjt upp taket och tagit fram de gamla takbjälkarna. Liksom golvet har de infärgats i en mörkare ton för att harmoniera med resten av huset. Muren till skorstenen fick också komma fram och har slammats precis som nere i vårt matrum.

Med soffan från Bolia på plats sätter jag sakta men säkert stilen här uppe. Den kommer jag skapa med  hållbara material som varar länge. Det jag eftersträvar är en skön avslappad känsla som inte är allt för tillrättalagd.

Bakom dörren längst bort döljer sig dock fortsättningen på det här projektet. Vårt sovrum! Men till det blir klart känner jag att vi under tiden kommer njuta massor av vårt nya allrum.............

/Daniella