Få ordning med hyllor

Det finns väl ingen skönare känsla än att ha ordning och reda på sina grejer. Ja, när allt har sin plats och man slipper lägga onödig tid på att leta och rota runt efter saker man behöver just i stunden. Daniella Witte Kontor hylla (kopia)

Jag kan säga att den sköna känslan hade jag verkligen inte innan vi monterade upp det här supersmarta hyllsystemet i mitt nya kontor. För i takt med att mitt företag växte och tiden blev ännu mer knapp, ju större blev kaoset runt mig som varje dag tog väldigt mycket av min energi……… jag som alltid hade haft ordning. Nu är den återställd!!

Daniella Witte KontorDaniella Witte Kontor kontorstrollFoto | Daniella Witte

Det här kan verka vara en smygreklam men det är det inte. Jag bara måste dela med mig av hur nöjd jag är :)

Systemet som nu givit mig en sådan struktur och lugn kommer från Elfa. Det var förvånansvärt smidigt att sätta upp då hålskenorna som man tidigare skruvade i väggen numera hängs upp på en horisontellt monterad skena. Den ger hålskenorna en möjlighet att förflyttas i sidled och ger därmed hela systemet en helt annan flexibilitet och färre hål i väggen. Hur bra som helst!!

Nu har jag en härlig koll på alla saker och har dessutom fått plats över. Där är nämligen några av de svarta lådorna som ännu inte fått något innehåll. Trodde ärligt talat aldrig det skulle inträffa.

På tal om förvaring tipsar just nu bloggen Byggdamm om en både smart och snygg hallmöbel.

 

/Daniella