Flygarfredag

När jag satt där på moppen, på väg till våra fina grannar som vid den tidpunkten redan hade grillen klar, kunde jag inte ana att jag en timme senare skulle ta min första flyglektion............. Flygarfredag_DaniellaFlygarfredag_Fredrik

Våra mopeder har blivit en kul grej här hemma. Här ser ni Fredriks senaste renoveringsprojekt som han ägnat hela vintern till att göra som ny. Eller hur är den bara så himla fin?!!

Flygarfredag_moppeparkeringFlygarfredag_klotlönn

Älskar den här synen som man möts av när man kommer in på grannarnas typiskt skånska innergård. Klotlönnen är nog någon av de finaste jag sett. Här grillade vi och åt gott och under middagen sa Per plötligt att han ville ge mig min första flyglektion.

Jag har länge velat flyga så jag givetvis tog jag chansen direkt.

Flygarfredag_daniella flygplan_lektionFlygarfredag_i kvällssolen

Medan Per gick igenom planet och checklistan med mig satt publiken skönt och njöt i kvällssolen i väntan på den kommande flygningen.

Flygarfredag_daniella flygplan_lektion 1

Så var jag på rull och den kommande halvtimmen flög vi över Malmö, Öresundsbron och hade sikt mot hela Falsterbo och Skanör. Det var en fantastisk upplevelse som jag fortfarande känner långt in i själen.

I min koncentration på flygningen, glömde jag tyvärr kameran för en bild ovanifrån.

Flygarfredag_julius lektion 1

Foto | Daniella Witte

Den som nog ändå var lyckligast den här fredagskvällen var Julius. Han fick äntligen också flyga med sin idol. Den här stunden hade han väntat på länge, och den lyckan man såg i honom när han hade landat var obeskrivlig. Tror faktiskt här att vi har en blivande pilot och flygplansägare om några år.

Kram D