Förläng säsongen i glasrum

I nya Femina som kommer ut i butik den här veckan har jag gjort ett litet inspirationsjobb i två olika inglasade rum som ska visa hur man förlänger säsongen i takt med att solen blir svalare och dagarna kortare. Se mer om det i tidningen. I dag på bloggen får ni unikt ta del av ett tredje uterum som av olika anledningar inte kom i tryck.

DaniellaWitte_Uterum2Daniellawitte_uterum_frukostbord (1 av 1)Daniellawitte_uterum_theresesennerholt_syltDaniellaWitte_uterum1DaniellaWitte_uterum_brickbordDaniellawitte_uterum_3Foto | Styling | Daniella Witte

Rummet fungerar som en vinterträdgård och ligger i anslutning till husets kök. Stommen är gediget byggd i massiv ek och golvet är en vacker portugisisk kalksten, som jag för övrigt gärna tagit med hem :). Takhöjden är generös och ger känslan av rymd trots få kvadratmeter.

Gillar grejen och känslan med att här ute kunna övervintra växter som inte tål kylan samtidigt som man kan njuta av dem och få den lugna utomhuskänslan över  te.x som här, en god höstfrukost. Något den här tjejen gärna bjuder på!!

 

Ha en fin dag!

/Daniella