Hållbara favoriter i badrummet

De mustiga interiörerna tar mer och mer över nu vilket är skoj, men jag tillhör ändå dem som vill hålla mig till en tidlös balans. Att fortsätta inreda för sinnena och inte för trenderna. Ett exempel är vårt badrum som är vitt på vitt. Jag älskar det här rummet och kommer säkerligen alltid att göra. Det ger mig med sitt ljus och svaga kontraster den där goda energin som jag vill ha när jag precis vaknat var morgon. Den tumlade marmormosaiken är dessutom len mot fötterna och ger ett tidlöst och naturligt uttryck.

Daniella Witte badrumsfavoriter_01

Daniella Witte_badrumsfavoriter_02

Foto | Daniella Witte

Liksom färgvalet här håller jag mig till några hållbara badrumsfavoriter som stadigt håller sig kvar.

  • För huden -Trä värmer upp och borstar av olika slag är skönt för huden. Den stora kommer från Iris hantverk och den lilla från The Body shop. Något jag absolut inte kan vara utan så här års är kroppsoljan från Lilla bruket. Den är underbar!
  • För håret - Bästa kammen för lockigt hår ever kommer från Africa daily market. Den redan omtalade Olaplex stärker håret som inget annat någonsin gjort. Ska två dagar i veckan verka i 10 min innan man tvättar håret med schampo.
  • En liten spegel är alltid bra till hands. Min kommer från Oyoy.
  • Handdukar med frans är det enda jag köper nuförtiden, stora som små. Dessa tvättlappar kommer från Sirocco Living, som typ alla min badlakan gör. De håller sig så fina, tvätt efter tvätt.
  • Gröna växter för syret och livets skull. Alltid ett måste i mitt badrum.  Den här är en typ av Kängurubräken från Plantagen.

Kram D