Helkvällen hos Kvänum

Ja, i torsdags var jag och mitt härliga blogg-gäng,  Jannice, Sofie och Anna inbjudna till Kvänum på matlagningskväll i deras fantastiska lokaler i Malmö. Susann skulle också varit med men fick tyvärr förhinder. Vi saknade dig!! Vi hade inte riktigt koll på hur kvällen var upplagd men det visade sig bli en otrolig helkväll i maten och dryckens tecken. Herregud så kul vi hade!!!

5 Kvanum

Kvänum har jag alltid sett som en riktig högklassig köktillverkare. Det är dom också då de verkligen levererar ett hantverk i gedigen kvalitet och stil i olika prisnivåer.

Vi fick äran att laga mat i ett av de klassiska köken med Soniya Sjöberg som inbjuden inspiratör. Soniya är ekologisk ut i fingerspetsarna och en äkta mästare på eko-matlagning. En flerrätters-myny var ihopsatt till oss som vi skulle laga själva.

Kvanum 2-4

Amen, gud så inspirerande det var. Jag hade med mig hem helt nya sätt att laga mat på som dessutom slår det mesta i smakernas värld……… Vill bara lära mig mer nu!!!

6 Kvanum

9 Kvanum

1-2 kvanum

Det vi hade lagat dukades fram på bordet i skyltfönstret. Vi njöt av maten vi stolt lyckats laga i bästa anda samtidigt som vi snackade kök men också annat kul som fick hela högen till glädjetårar flera gånger :)

Timmarna gick snabbt och inte förrän vid midnatt lämnade vi det trevliga Kvänum-gänget.

Tack allihop för en otroligt trevlig kväll!!

/D