Ilse Crawford design| The Apartment i Köpenhamn

I går fyllde jag år. Efter mysigt firande på morgonen av hela familjen fick jag dessutom som överraskning en tripp till Köpenhamn av min kära F. Ni kan tro att jag både blev glad och förväntansfull eftersom jag direkt visste vilket ställe vi då först skulle besöka. Det var The Apartment i Köpenhamn jag ville till, där Ilse Crawford ställde ut med sin fantastiska inredning........... DW_Theapartment_Ilsecrawford10DW_Theapartment_Ilsecrawford (2 av 1)DW_Theapartment_Ilsecrawford (8 av 1)DW_Theapartment_Ilsecrawford (1 av 1)DW_Theapartment_Ilsecrawford (6 av 1)DW_Theapartment_Ilsecrawford (7 av 1)DW_Theapartment_Ilsecrawford (4 av 1)DW_Theapartment_IlsecrawfordIphone foto | Daniella Witte

..............det visade sig först inte vara öppet men till min lättnad var tjejerna gulliga att släppa in oss ändå. Det räckte att ta ett första steget in i hallen för att känna den magiska känslan av att direkt vilja flytta in. Allt tilltalade både mig och F stilmässigt och den sköna helheten var vi överens om att vi hade kunnat ta med oss hem direkt. Frågade om pris på både soffan och rottingfåtöljen men insåg då ganska snabbt att jag nog fick nöja mig med att bara titta och lagra intrycken. Vi snackar prislappar som 50 000 för en fåtölj, och över 100 000 för en soffa.

Nåja, att drömma sig bort är inte dumt det heller. Inspirationen jag fick där under 15 minuter var bara den guld värd för mig.

 

Vill du också åka dit så pågår utställningen till den 2:a November. Torsdag och Fredagskvällar kan man dessutom boka en plats för en middag i köket som  det lokala matstället Atelier September lagar.

 

Ha en fin dag!

/Daniella