Inredningsfesten i huvudstaden

Phu, i dag lämnar jag en högintensiv men samtidigt fantastisk vecka bakom mig. I går avslutades den med min kvalitetsloppis som verkligen blev en succé. Tack till alla ni hundratals människor för att ni kom och hjälpte mig göra plats till ny härlig energi i min studio och shop.


 

Dagens blogginlägg är en summering av min första del av veckan. Inredningsfesten i huvudstaden.

Det var Trendgruppen PR som hade ordnat hela vistelsen otroligt fint så jag och Maria började med att checka in på mysiga Berns hotell. Det sägs vara Stockholms bästa BOUTIQUE HOTELL beläget på en idyllisk gränd i stan. Det visade sig vara ett kändistätt boende……. ingen mindre än Patrick Duffy "Bobby" i Dallas bodde där samtidigt som oss:) Whoo!!!

stockholm-berns-hotel-291899_1000_560Vi hann knappt kasta in väskorna förrän det var dags för att sluta upp med resten av sällskapet över lite bubbel i Berns spegelbar. Jag som inte varit i Berns salonger tidigare blev mäkta imponerad av stämningen som infann sig i den pampiga lokalen. Härligt att få känna lite glam i i bland. Kvällen avslutades med en  supergod middag i Berns Asiatiska . Prova avsmakningsmenyn när ni är där, den var otroligt god.

Dagen därpå var vi medbjudna en bussutflykt som tog oss till pressvisningar runt om i stan. Vi var bland annat och besökte Fogias konceptbutik  , en vackert renoverad gammal varvslokal med gigantiska fönster och som i mina ögon skulle vara den perfekta fotostudion.

Hos den svenska möbeltillverkaren förälskade vi oss i soffan Tiki och soffbordet Bowl.Tiki soffa_linnekladselFogia_soffbord_bowlEfter en dag med mycket intryck avslutade vi med den storslagna höjdpunkten, festen på Operaterrassen. Elle Decoration Swedish Design Awards 2015 bjöd till både prisutdelning, musikupplevelse och möjligheten till att slå klackarna i taket. Vilken stämning det blev!!MG_4303_Daniella-Witte_Ulrika-NorbergHär ser ni mig tillsammans med snygga Ulrika Norberg, Feminas chefredaktör. Stämningen var minst sagt på topp!!

Inte många timmars sömn blev det innan det var dags att bege sig till möbelmässan morgonen därpå. Dragplåster och hedersgäst på mässan var Ilse Crawford som i Augusti dessutom släpper en egen kollektion för Ikea. Den ser jag väldigt mycket fram emot. IKEA_SINNERLIG_aug15_tblbench-700x524 IKEA_SINNERLIG_aug15_daybed-700x934Bilderna är lånade av Ems blogg och är från pressvisningen av Ilse´s Ikeakollektion på Ett hem i Stockholm.

 

Med det önskar jag er en bra start på denna vecka som här i Skåne bjuder på sol.

/Daniella