Inspiration | Jul-magik

Julen innebär så mycket känslor för oss alla. De kan vara oerhört tillfredsställande men i vissa avseenden också väldigt jobbiga, ofta av olika familjära anledningar. Jag har i dag goda tankar kring julen men har inte alltid haft det. Som liten var det tråkiga problem i familjen som gjorde att jularna ofta inte blev det man som barn hade önskat. Med dessa barndomsspår har jag sedan liten alltid fascinerats av bilder som inspirerar till en stämningsfull jul och det ligger kanske från början i någon slags flykt från det som var då, vem vet.  Idag har jag lämnat det bakom mig och låter mig, när det dyker upp helt enkelt bara falla pladask för magiska miljöer, som jag i stunden njuter av till fullo……...

tumblr_nyqpvn67z01qjncobo1_1280

Artilleriet jul_par

tumblr_nyqpvn67z01qjncobo3_1280Foto | Artilleriet

Jag var i vanlig ordning inne och tittade in i denna fina blogg. -Ja, Johanna är för övrigt också en av dem som är finalist till "Årets inredningsbloggare" som ni kan rösta fram här.

…………hur som helst länkade Johanna in mig till Artilleriet´s super härliga julinspiration. Gud så fint!! Den magiska känslan infann sig verkligen vid första ögonkastet. Färgerna, kombinationerna och den skönt avslappade kompositionen, ja allt tilltalar mig.

Så finns ju också den där soffan med. Emma Olbers så fina verk Greta. Den finns på min önskelista sedan den lanserades. Helt fantastisk!!

Ha nu en fin dag!!

/D