Kollegor under samma tak?

För drygt tre år sedan såg min shop Inreda Utreda ut exakt så här strax innan den skulle öppna upp dörrarna för alla kunder. Det var en arbetsam men väldigt rolig tid att ha butik och för att inte tala om alla de underbara människor som man fick träffa. Anledningen till att jag stängde ned den fysiska butiken (numera har jag bara webbutik) var inget annat än tidsbrist. Mina uppdrag som stylist & fotograf blev fler och jag var tvungen att välja........ Store picture (1 av 1)Skärmavbild 2014-08-26 kl. 14.04.53Foto | Daniella Witte 2011

........sedan en tid har fröken Daniella börjat känna en viss saknad av vissa bitar jag hade då och under sommaren funderat en hel del på vad jag skulle vilja göra i min charmiga butikslokal utan att för den delen dra ned på mina fotouppdrag. Och eftersom jag också saknar kollegor att både fika och bolla idéer med så kom jag på den briljanta idén att kanske inreda lokalen med ytterligare ett par arbetsplatser utöver min egen.

Till att börja med tänkte jag mig i så fall hyra ut två skrivbord till ett par kreativa egenföretagare som jag, men som exempelvis jobbade som grafisk formgivare (eller något annat spännande)............jag ser då att vi skulle kunna dra nytta av varandra och samtidigt glädjas åt att vara kollegor. Butiken skulle då också kunna få ett nytt forum som vi på något sätt skapade tillsammans.

Detta är än så länge bara outvecklade idéer men känner du att det på något sätt låter intressant, och rent av skulle tycka det varit hur kul som helst att jobbat med mig under samma tak är du välkommen att maila mig med en kort presentation till info@daniellawitte.se .

 

Ha en fortsatt fin dag!

 

/Daniella