Kitchen by Workstead

Just nu faller jag speciellt för hantverk i massivt trä som har förmågan att skapa det där sköna  lugnet i ett hem. Det här köket är specialdesignat av Workstead åt en familj i Brooklyn. Workstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-4Workstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-3AWorkstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-3BWorkstead-Sackett-Street-kitchen-Matthew-Williams-photo-Remodelista-6

Foto | Matthew Williams

När det rustika och gedigna får ett modernt och slimmat formspråk blir enligt mig resultatet som allra bäst. Och att golvets material och ytfinish får gå vidare upp i en möbel, eller som här i ett kök så stannar mina ögon upp en extra stund.

Det här köket gillar jag för att man i designen lyckats hålla samma material hela vägen nerifrån och upp. Man ser också tydligt att det är väldesignat i både proportioner och detaljer. Och ni måste ju bara hålla med om att handtagens placering bara är så skickligt placerade. Well done Workstead!!

/D