May I introduce……...

  ………..min stora önskan sedan en lång tid.

 

En assistent som bidrar med händer, fötter, eget initiativtagande, god smak och ett förbaskat sinne för glädje och humor. Det är min korta beskrivning av Maria Lindvall som från 2015 års första dag börjat jobba hos mig som stylist & fotoassistent.

Maria porträttFoto | Daniella

 

Vi är goda vänner sedan högstadiet och drömde redan då (över skålar med popcorn) om att någon gång jobba med något kreativt tillsammans. Jag började mitt arbetsliv på Ikea och hon på Barnonkologavdelningen i Lund. Många år har gått och i dag är vår cirkel sluten :)

Det är för mig helt nytt att fungera som chef och arbetsgivare. Spännande och lite skrämmande, men överhängande  bara väldigt väldigt roligt. Antagligen för att rätt person har hamnat på rätt plats, i rätt sammanhang. Maria är klockren för mig!

Vi har faktiskt tjuvstartat vårt samarbete redan i höstas då Maria var med och hjälpte till vid en stor köksspecial som jag gjorde till ingen mindre än Feminas systermagasin Elle Decoration. -Ja, hela åtta sidor köksinspiration kommer ni läsare kunna ta del av i Nr 1 2015 som kommer ut i samband med Elle Decoration designgala i början av Februari.

Det är under dem dagarna en ära för mig att då passa på att bjuda med Maria till Stockholm då också möbelmässan äger rum. En bättre start i sveriges inrednings-branch kan man väl knappast få.

 

Med det säger jag varmt välkommen, Maria!!

Kram Daniella