Mer Köpenhamn

Ja, denna karaktärs-fyllda stad kan man bara inte få nog av. Efter glyptoteket i lördags strosade vi vidare mot fler upplevelser. Vi hade bestämt oss för att vara turister och gå "danskt all in". Nästa stopp skulle därför bli ett av Köpenhamns äldsta Frukost och Smørrebrød-restaurang. 1 köpenhamn

På vägen stannade jag till då och då för att snabbt ta En och annan husbild. Kan inte få nog av alla dessa gamla fasader, fönster och dörrar.

6 Dansk frukost

Vi landade skönt på restaurang Kronborg, beställde in ett gott gäng smørrebrød med öl och såklart varsin välfylld snaps. Precis som det ska vara, på danskt vis.

7 köpenhamn

En fulländad dag i Köpenhamn är såklart att hänga en stund i Nyhavn. Vi tog det en (turist) nivå högre och hoppade på båten Strömma som tog oss på en härlig tur runt slottet och Operan bland annat. Det var väldigt mysigt och kan väl rekommenderas.

8 köpenhamn2 köpenhamn

Här, två av dem som jag håller kärt. Min kära syster Isabella och min älskade Felix. Båtturen var kul för både stora och små.

4 köpenhamn

Och här har vi ett till hjärta..... min fina Julius tillsammans med min blivande svåger Hampus!

3 Middag Köpenhamn

Dagen avslutades på restaurang Paté paté som ligger i Kødbyen. Så himla trevligt ställe, och utan att överdriva tror jag faktiskt att jag åt den godaste helstekta kycklingen någonsin. Breved Felix ser ni min fina lillebror Sebastian!!

Ja, med detta kan jag lova att mer Köpenhamn den här våren blir det garanterat!

Kram D