Min dag med Eva Trio

Med en liten väska fylld av propps till stylingen för Eva Trio bar jag mig väl förberedd av till Köpenhamn. Jag blev varmt mottagen med väldigt rara leenden i Köpenhamns möbelsnickeriers fina lokaler. De vänliga personerna gav mig innanför dörren ett nytt besked om att det inte längre var en "snygg" stylinginstallation jag skulle göra, i stället skulle jag styla hela lokalen i två plan................uups Daniella Witte_Evatrio_Köpenhamn6Daniella Witte_Evatrio_Köpenhamn7Daniella Witte_Evatrio_Köpenhamn

Jag fungerar rätt bra när jag får impulsiva uppdrag, det hinner liksom aldrig i fatt någon prestationsångest vilket gör att jag då endast kör på äkta känsla utan hämningar och det är rätt skönt i bland. Som tur var hade jag hjälp av bästa Gitte och i ett dream team lyckades vi få till en härlig stämning i de grymma lokalerna med Eva Trios produkter till det precis var dags att öppna upp dörrarna för damarks främsta mat & inredningsbloggare.

Daniella Witte_Evatrio_Köpenhamn8Foto | Daniella Witte

Kvällen bjöd på utsökt mat och en intressant föreläsning om dask design. Pricken över iét var  nog den generösa goodie bagen som innehöll en hel uppsättning kastruller från Eva Trio. Verkligen supersnygga!

Summan blev en intensiv men kul och lite annorlunda dag på jobbet som gav massor av energi :)

/D