Neutralt läge

Efter en intensiv tid av fullt pådrag med mässor och pressvisningar har i alla fall jag fått mer än tydligt för mig att det är färg som gäller just nu. Jag älskar det men känner mig något överfylld av dessa likasinnade trendintryck och måste därför neutralisera för att komma åt min egen kreativitet och stil. Uppe i min studio har väggarna andats färg en bra tid nu så i går åkte målarfärgen fram. Kulören VIT gav väggarna "nytt" liv.

I dag tänket jag därför passa på att inspirera er med en ljusa, neutrala toner och samtidigt berätta hur mina utvalda kulörer påverkar våra sinnen.

1Neutraliserat

VITT sägs vara kulören för renlighet, lycka och godhet. Den neutraliserar och skapar i sig själv ett ljust lugn. Kanske inte konstigt att alla vita hem dominerat så länge inom inredningsvärlden.

3 Neutraliserat

BRUNT är människans jord. Den är förknippad med alla naturliga och organisika ting men har också en maskulin framtoning. Kulören ger en känsla stabilitet och pålitlighet.

2 Neutraliserat

Foto | Daniella Witte

Som en naturlig accentfärg har jag använt GULT. Kulören är optimistisk och beskrivs främst som färgen för solsken. Den är energifylld och upplyser om lycka och glädje.

Ja, jag inser ju här att med dessa positiva färger skulle man faktiskt kunna klara sig hur fint som helst i mitt neutrala läge. Eller vad säger ni? :)

Kram D