NYHET | Veckans Stilleben

Har finurlat ett tag på vad som skulle kunna vara intressant för er att se här på bloggen varje vecka. Några olika idéer har snurrat men kom till slut fram till en som kändes mest hållbar. Jag kommer presentera ett Stilleben varje Torsdag och tanken med det är att ni förhoppningsvis ska få lite tips och trevlig inspiration inför helgen som är lätt att applicera i ert eget hem. Även lite köptips kommer finnas med.

Såå, idag presenterar jag härmed det första "Veckans Stilleben", hoppas ni ska gilla det! :)

Daniella Witte_Still life_blackandblueDaniellaWitte_stillife_black & blueFoto | Daniella Witte

Inspirationen till hela känslan kom när jag var ute på en härlig promenad vid stranden här i Lomma. Stenar, blå himmel och nästan svart-blått hav och så den där väl väderbitna träbiten som fick följa med hem från strandkanten.

Jag hade tidigare på dagen fyndat den fina lampan på Erikshjälpen och såg framför mig när jag gick där hur fint allt det här skulle kunna bli tillsammans på mitt svarta skåp ihop med mina svarta saker i modern form. Resultatet blev en balans mellan kantigt och runt där olika material lyfter varandra. Gillar själv att skåpets färg följer med upp i detaljerna vilket skapar ett skönt lugn.

/Daniella

 

Köptips: Fyrkantig skål, By Lassen. Stenar, från stranden. Ljusstake, Hay. Träbit, stranden. Keramiklampa, Erikshjälpen. Järnhäst, Ting ute & inne. Låda i skinn, Ilva.