Ochre Gold | #COTY16

Coulor of the year_styling_Daniella Witte-Ja, årets färg blev alltså Ochre Gold som av Nordsjö valdes fram med influenser från naturen. Det är en stark färg i sig själv men har framförallt en förmåga att gifta sig fint med andra kulörer till en fin symfoni. På vår workshop fick vi alla som var med göra en fri tolkning av färgen i en mindre styling. I  min utgick jag från den vackra blomman eftersom jag förknippar den ockragula med just blommor och dess runda, mjuka form. Resultatet av det blev det ni ser här ovan.924A1747

924A2026

924A1908

Allt var så väl anordnat denna dag. Nordsjö hade anlitat grymma reklambyrån Cange och jag måste säga att det faktiskt var ett av dem bästa event jag varit på länge. Från hotellet  bussades vi ut till Nääs fabriker .  Här trendföreläste Per Nimér följt av workshop i de fina lokalerna.

Det var så himla härligt att låta kreativa personer samlas på det här sättet. Att ta en paus från sitt eget projekt och bara gå runt i lokalen för att inspireras av allas tolkningar i färg och form gav verkligen en inspiration och  energi jag fortfarande känner av. Ovan ser ni duktiga Mari Strenghielm  som jag senare under kvällen hade äran att få ha till bordet.

924A2059

924A2076Foto | Bild 1: Daniella Witte | Resten: Nordsjö pressbilder

Vi avslutade dagen på River Café där jag också delade bord med bl.a fina Johanna Bradford och härliga Sara Zetterström. Maten var utan att överdriva det bästa jag smakat på länge, för att inte tala om vinet. Mums!!

Tusen tack Nordsjö och Change för en fantastisk upplevelse!!

/D