På loppis i Berlin!

DW_mauerpark_berlin (5 av 1)DW_mauerpark_berlin (8 av 1)DW_mauerpark_berlin (10 av 1)DW_mauerpark_berlin (1 av 1)DW_mauerpark_berlin (4 av 1)DW_mauerpark_berlin (3 av 1)Foto | Daniella Witte  

Jag är alldeles nyss hemkommen från min semester. Vår bilresa hem gick inte alls som vi drömt om. Bilen fick elektronik-haveri på Autobahn, bergades och står nu på en verkstad i Bayern.............galet men sant!  Detta fick oss dock inte att ändra våra planer. En hyrbil tog oss en dag senare till Berlin, som på ett lyckat sätt avslutade resan trots allt innan flyget tog oss hem.

Det blev verkligen en snabbvisit i staden men jag fick i alla fall uppleva mysiga caféer, restauranger och sist men inte minst Mauerpark och den otroliga loppisen som äger rum där varje söndag. Där hittar du massor av vinatgekläder, smycken , väskor men också massor av stora och små prylar till hemmet. Eftersom det mesta är stängt på söndagar i Berlin var det tydligt att marknaden var en höjdpunkt för många. Ett tips är att vara där tidigt då det senare snabbt blir tjockt med folk.

Fynd gjorde jag även om de lätt hade kunnat vara fler om det inte var för att bagageutrymmet var begränsat. Tänkte visa er något av vad jag hittade på loppisen i mitt nästa inlägg på tisdag. Ses då!!

 

/Daniella