Rum i harmoni

Ni som har följt mig senaste veckorna har kanske uppmärksammat att jag jobbat med en koncept-fotografering för Bolaget fastighetsförmedling.  Uppdraget var verkligen inspirerande och gav mig fria händer till att styla och plåta bilder där var och en skulle berätta något som har med det trygga hemmet att göra. Först ut är "Rum i harmoni".

1 DW_rum i harmoni_LUmobil_angsbyn3 Harmoniska rum

Foto | Daniella Witte

Rum i harmoni är ur mitt perspektiv när interiören håller en smakfull stil och uppnår en maximal balans rakt igenom. Perfekt i kontrasterna där ljus möter mörker, kantigt mjukas upp av runda former och där högt och lågt i det "gyllene snittet" ger rummet total harmoni, för att nämna de viktigaste faktorerna.

Det här rummet tycker jag har allt detta och dessutom ett välkomnande intryck som inbjuder till att man vill slå sig ner helt själv, lika mycket som att man här vill umgås ett helt gäng,

Materialvalen är är också en viktig del. Man har lagt in ett vackert fiskbens-parkett i mörk ton som går igen i både soffbordet och inredningsdetaljerna på hyllan. På golvet ligger en stor rund sisal-matta som ger en mjuk mellan-kontrast mot soffan, fönsterpartiet och taket som är helvitt. Precis som den mörka träfärgen går den ljusa också igen på sina balanserande ställen.

Mot en ren och hållbar inredning så gifter sig sittmöblerna i sammet sig så himla fint till. De ger en exklusiv och elegant känsla åt helheten som för den delen också känns både stilsäker och personlig.

Det här är min upplevelse av rummet men jag känner mig lite nyfiken på hur ni ser på det? Lägg gärna en kommentar om er första känsla.

 

Kram D