Sandberg | Trendrapport våren 2016

I veckan släppte bästa Sandberg tapeter sin trendrapport för våren 2016. Det är mindre konsumtion och hållbarhet som ligger som en stadig grund för hela rapporten, vilket känns väldigt befriande och sunt. Hur når man dit då? Hanna Wendelbo Hansson som är Creative Director på Sandberg menar att hittar vi vår inredningsstil,  blir vi också mer trygga i den vilket gör att vi då också konsumerar mindre. Ja, hon är verkligen klok den kvinnan!!

I morgon den 21/2 släpper Sandberg ett test där du kan få fram vilken stil du tillhör. Missa inte det!!

Trend report spring 2016

Trend report spring 2016

Jag valde att visa två av mina favoritbilder från rapporten. Alla är gestaltade med vackra stilleben, stylade av Charlotte Ryding och Emma Fischer, förevigade av fotografen Jonas Berg. Och trendrapportens fyra personligheter är följande:

Sökaren

Söker efter lugn och harmoni vilket resulterar i ett intresse för aktiviteter som yoga och mindfullness. Det avspeglar sig i hemmet som är ljust och mjukt. Dekoren är sparsmakad med några få älskade och utvalda, gärna skulpturala, möbler och detaljer.

Odlaren

Uppskattar allt som växer, blommor och grönsaker blir till hoppfulla symboler för livskraft och framtidstro. Naturen avspeglar sig i hemmet med blommande väggar och en dekor i ständig förändring beroende på vad säsongen har att erbjuda.

Samlaren

Älskar att hitta skönheten i det bortglömda och ratade och går gärna på skattjakt på loppisar och second hand. Fyller hemmet med en salig blandning av mönster, färger och föremål som har egen historia och minnen.

Upptäckaren

Fyller sitt hem med upplevelser och berättelser i form av föremål som tagits fram av en speciell teknik eller från resor till fjärran länder. Hemmet är ofta personligt och internationellt med mönster och texturer i oväntade färgkombinationer.

/D