Tre kök | 3 personligheter

Ballingslöv sprider köksglädje genom att låta tre olika inredningspersonligheter skapa vars ett kök som speglar deras stil och smak. Det är inredaren Mija kinning, arkitekten Åsa Dyberg och arkitekten Fredrik Almlöf som fått äran att sätta sin kökspassion i ett speciellt utvalt kök. Jag måste nämna att jag tycker det här är extra roligt och inspirerande eftersom jag är bekant med både Mija och Åsa. Heja er!!

Mija_Borrby_17009

Personlighet nr 1: Mija Kinning känd för att skapa unika inredningar till privatpersoner i både Bygglov och Roomservice. Har enligt mig den sällsynta förmågan att verkligen "sätta hammaren på spiken" vad det gäller att lyckas få inredningen att exakt fånga personernas smak, behov och personlighet i ett oerhört tilltalande utförande.

Mija_Borrby_11Mija_Borrby_4Mija_Borrby_6

Här tycker jag Mija på ett fantastiskt sätt lyckats spegla sin egen stil mycket. Älskar helheten lika mycket som lösningen med bokhyllan i köksön. Men måste säga att skafferiet i glas slår det mesta. Såå snyggt!!


Asa

Personlighet 2: Åsa Dyberg är en mycket driven och fullfjädrad inredningsarkitekt som jag under min resa som egen företagare haft som en av mina förebilder.  Förutom till Ballingslöv  är Åsa flitigt anlitad av bl.a Ikea, Dux och Ifö.

Asa_Tyr_0Asa_Tyr_11

Här gillar jag Åsas mix av modern elegans och rustik industridesign. Åsa har valt tre olika kök i svartbets och grått vilket ger en skön övergång till vardagsrummet.

Tidlös inredning med en internationell och berest känlsa. Träffsäkert och härligt!!

 


Fredrik_LA_1126Personlighet 3: SAR/MSA Fredrik Almlöf

Fredrik_LA_6691Fredrik_LA_9881

Arkitekten har främst utgått från funktionella material som tål värme, rengöring och tyngd. Det ljusa träslaget i kombination med vitt ger automatsikt en Skandinavisk feeling. Stilrent och fint!

 

Läs mer om designsamarbetet hos Ballingslöv!!

 

/Daniella