Underbara Varberg & Kustliv 2016

Jag hade sett fram emot det så himla mycket. Det skulle bli som en perfekt avslutning innan semestern. DET BLEV DET och allt var dessutom över all förväntan. Kristins engagemang och initiativtagande till att samla ett härligt gäng inspirerande personligheter för ett helt dygn i hennes kära hemstad Varberg fylldes av nya upplevelser och stor dos positiv energi.

Vi startade dagen med en grym och välbehövlig Yoga i Kärleksparken. Efter det serverades det fantastiskt goda färskpressade drycker från annat matigt gott. Sen fick vi jätte fina presenter som jag ska visa er vid ett senare tillfälle.

Allt var så fint ordat!

DW_kustliv2016_jouiceDW_kustliv2016_badet

Efter det svettiga yogapasset gick vi ner och tog oss ett snabbt bad. Det var kallt men uppfriskande.

Och solen, jag den sken som aldrig förr. Väldigt passande eftersom vi ju skulle ner till Apelviken och lära oss att vågsurfa. Detta hade jag speciellt längtat till.

DW_kustliv2016_thegang

Här har vi hela fina gänget. Vilka underbart inspirerande tjejer alltså!!

DW_kustliv2016_surfcenterDW_kustliv2016_stranden

På surfercenter togs vi så väl emot av killarna där. De lärde oss grunderna och sen var det bara att vara envis. Klarade mig till slut upp på brädan i bästa vågen, och fick blodad tand av det kan ni tro. Det kommer bli mer surfing för min del det är en sak som är säker :)

DW_kustliv2016_fördrinkDW_kustliv2016_litekallabalik

Efter timmar av fysisk aktivitet i den gassande solen var det först bubbel på surfarklubbens takterrass. Där fick vi alla syn på Linas superfina handsmycke som alla ville ha.

DW_kustliv2016_johnsplace 1

Efter bubbel begav oss längs med stranden bort till den populära restaurangen John`s place. Där skålade vi igen på Linn och Sofias initiativ. Kan berätta att maten var i toppklass. Tror nog att jag åt det godaste lammet på hela västkusten.

DW_kustliv2016_johnsplace 8DW_kustliv2016_johnsplace 2

Lina och Linn gillade verkligen sommardrinken. Alla fick smaka.

DW_kustliv2016_johnsplace 6DW_kustliv2016_johnsplace 3

Det fotades hela kvällen och fina Johanna tog helt klart hem den bästa fotograf-posen. Dorte som är eldsjälen och ägarinnan till det lyckade restaurangkonceptet slog sig ner och sällskapade oss en stund. Vilken inspirerande kvinna hon var!

DW_kustliv2016_johnsplace 4

Och så bästa och härligaste Kristin förstås. Tänk att hon fixat så att Kustliv 2016 kunde bli verklighet. Vilken helt perfekt sommaravslutning det blev, och jag är så tacksam över att jag fick vara med.

DW_kustliv2016_johnsplace 7

Foto | Daniella Witte

Skymningen började göra intrång och mätta och glada begav vi oss med Carolina, som så snällt körde oss till hotellet där vi skulle få vår skönhetssömn. Den fick jag vill jag lova.

TACK än en gång för att du bjöd med mig till fina Varberg, Kristin!!

Kram D