Vägen till det optimala vardagsrummet

Vardagsrum - vit soffa - Daniella WitteVardagsrum - vit soffa - Hans Blomquist bok - Daniella WitteFoto | Daniella Den här helgen har jag ägnat till största del åt att bara vara hemma. Njutit åt att gå klädd i mina mysbyxor och raggsockor samtidigt som jag möblerat om i vårt vardagsrum. Mellan varven har jag krupit upp i soffan och tagit mig tid till att bläddra i mina nya böcker jag köpte innan jul. Kan rekommendera Hans Blomquist fantastiskt fina bok  "In detail"  som det redan pratats mycket gott om men som verkligen är värd att omnämnas igen. Gott betyg där!!

I vårt vardagsrum har bland annat har en stor matta lagts in som ramar in hela gruppen, vår soffa har bytt plats och har på så sätt gett mer plats till fler sittmöbler och sidobord. Tanken är att få till ett ännu mer optimalt vardagsrum där vi kan sitta många. Samtidigt vill jag få det mer mysigt och ombonat än vad det varit innan. Något jag nuförtiden sätter högt på listan här hemma.

Som alltid drar det ena det andra med sig så efter den här helgen är det planerat omlackering av förvaringsmöbler samt ny färg på väggarna.  -Ja, det tar aldrig slut men det är inte meningen heller ;)

 

/Daniella