Vårnytt i sovrummet

Sedan renoveringen för mer än ett år sedan har vi ännu inte fått allt på plats i vårt sovrum……… Skäms nästa över att berätta det eftersom jag trots allt jobbar med det jag gör men det är väl å andra just därför. Längtar till den där veckan då jag kan ta det lugnt och bara fixa i mitt eget hem. Sovrumsinspiration_variga_ favoriter_Daniella Witte_skorSovrumsinspiration_variga_ favoriter_Daniella WitteSovrumsinspiration_variga_ favoriter_Daniella Witte_LampaFoto | Daniella Witte

Fram till dess  pryder  jag (nästan) var hörna av vårt hem med en eller ett par kvistar körsbärsblom och jag kan lova er att dom har en magsik effekt. Men förutom det är det lampan i vårt sovrum som är ny. Tycker faktsikt den blev superfin på sin nya plats över sängen, bäddad som obäddad ;)

Skorna i mocka och skinn är en vårfavorit av Marlene Birger som jag unnat mig i min vän Jenny´s fina butik Studio Stilista. Den vita långstjortan från HM är ett typiskt basplagg för mig. Den kommer jag garanterat använda flitigt längre fram i vår och sommar.

/Daniella