Veckans höjdare

Hoppas ni har haft en fin helg. I morgon är det slut på ledigheten och jag måste säga att jag är riktigt sugen på att köra igång med alla spännande projekt som står för dörren de kommande månaderna. I dag är jag tillbaka med "Veckans höjdare" och jag hoppas ni ska finna en hel del inspiration genom min utvalda guldkorn.

s9_restaurant_108_space_copenhagen_photo_joachim_wichmann_yatzer-700x933

Restaurang! Det var alldeles för länge sedan jag var i Köpenhamn. Har abstinens och blev ännu mer sugen när jag läste att Malin varit där tidigare i veckan!! När jag får tillfälle att åka dit snart ska jag absolut besöka Restaurangen 108 Copenhagen. Tack till Ulrica för tips och påminnelse. Ser fantastik ut!

Skärmavbild 2017-01-08 kl. 19.50.57

Butikspremiär! I samma stad öppnar den 21 Januari form-säkra designbutiken Stilleben upp dörrarna till sin 300 kvm stora butik på Nørreport Station. Ännu en stark anledning att åka över sundet, eller vad säger ni?!

Cast-Pendant_Location_05-900x1201

Design-nyheter! Danskt igen! Menu har släppt sina nyheter för 2017. Min absoluta favorit är taklampan Cast Pendants som jag funderar på att ge en plats åt här hemma.

roses_Kristin_Lagerqvist-10-960x640

Bildpoesi! Vackraste bilderna den här veckan har helt klart Kristin bjudit på. Hon och hennes kollega Miranda är i Indien och designar nya produkter till sin helt underbara webbshop For good luck! Dem har redan hunnit lansera vackra smycken under veckan och det ska bli så spännande att se vad mer som trillar in i shoppen under våren.

Therese_Sennerholt_home

Färg! Skönaste väggfärgen just nu har grafiska designern och Art directorn Therese Sennerholt målat i sitt sovrum. Kalla den Greige, sandgrå eller bara soft. Behaglig är den i alla fall.  Älskar också hennes gardiner som fluffar sig ovanpå lägenhetens gamla trägolv. Bilden fann jag här!

RODEBJER_TENNESSEE_ANTHRICITE_FRONT_2

Mode! Rean fasas ut med härliga vårnyheter i klädbutikerna. I veckan var jag inne och kikade hos Rodebjer och fann den här helt fantastiska Balzer Tennessee Silk. Rakt in på vårens önskelista till garderoben hamnar den!

Ha nu en fanatisk start på veckan!

/D