Veckans höjdare

Den här veckan har jag inte riktigt hängt med i inredningsvärden men har upplevt en del live och hajade till på ett par visuella influenser som fastnade i förbifarten. 86cab675dd1868b7_800x800ar

En detalj jag i flera åra har saknat på Ikea har nu Bemz i samarbete med Designers Guild, gjort till en produkt. Äntligen kan jag köpa en fin avtagbar sammets-klädsel till min älskade STOCKHOLM´s -soffa, tjohoo!!

c48b45abe7d65c875e9fe071f912a2a5

Älskar granola och kan inte vara utan den här till frukost-kvargen. I går fick jag upp ögonen på ett till synes galet smarrigt granola-recept, skapat av Babes in Boyland hos Livet hemma. Min vilja att göra min helt egna granola har alltid funnits där så det här måste jag helt klart testa!

Killiehuntly Farmhouse - Scotland - photos by Martin Kaufmann

Min lista på drömresemål är lång. I veckan utökade jag den med Killiehuntly Farmhouse & Cottage i Skottland som Josefin Hååg så fint tipsade om tidigare i veckan. Såg ut att vara ett magsikt ställe det där!!

gense-700x1050

Hade jag velat investera i besticklådan hade jag gärna känt och klämt på Amo. Designade av Paola Navone för Gense. Superfina i formen och med den där lilla fiskdetaljen därtill.

Skärmavbild 2016-09-18 kl. 21.10.37

Och slutligen en sann sommarhusdröm!! I måndags var jag, i uppdrag av Residence magazine, och stylade grymma fotograf Charlie Drevstam´s sommarhus på Österlen.

Mitt i en sagolik äppellund hade han byggt sin dröm, precis så där enkelt och ledigt som ett sommarhus ska vara. Dessutom var Charlie en supermysig och inspirerande man som jag är glad att jag fick jobba tillsammans med över en dag.

Kram Daniella